ОСТАННІ НОВИНИ

Директори професійно-технічних навчальних закладів Львівщини пройшли вишкіл з інноваційного менедженту

Олександр Косик

|

Керівники закладів професійної освіти Львівщини впродовж 19-20 жовтня навчалися «Академії директорів». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті  освіти і науки ЛОДА.

 

Понад 40 директорів та заступників директорів професійних училищ, коледжів та ліцеїв Львова і області пройшли вишкіл з формування компетенцій ефективного управлінця. Наставниками освітян виступили представники бізнесу, IT-компаній, креативних індустрій і громадського сектора. В епіцентрі уваги – комунікація в команді, стилі керівництва та лідерство, проектна діяльність, управління стартапами, фандрайзинг та менеджмент змін.

«Професійна освіта не може залишатися статичною, адже змінюється кон’юнктура ринку праці та освітня модель в цілому. Перед керівниками закладів ПТО постають нові виклики: зміни навчальних програм та змісту професійної освіти, підготовки конкурентних фахівців за новими спеціальностями, забезпечення фінансової спроможності освітніх закладів та участь у програмах міжнародних партнерств. Саме такі актуальні управлінські інструменти вони зможуть отримати в рамках освітнього курсу, – розповіла про «Академію директорів» очільниця департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Проектом «Академія директорів», що реалізовуються на Львівщині впродовж 2017-2018 р.р. у партнерстві Департаменту освіти і науки ЛОДА та ГО «Центр соціальних інновацій», охоплено 200 середніх загальноосвітніх шкіл та 40 закладів професійної освіти. Керівники освітніх закладів мають можливість підвищувати свій кваліфікаційний рівень управлінця, відвідуючи тренінги, майстер-класи, модульні сесії  та надихаючі лекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *