ОСТАННІ НОВИНИ

Родинам бійців АТО у Львові виділили дві квартири

Наталя Дуляба

|

У Львові учаснику АТО та родичам загиблого військового виділили дві квартири на вул. Б. Хмельницького. Обоє львів’ян, які отримали житло, перебували на черзі міськради 30 та 13 років. Відповідне рішення сьогодні, 19 жовтня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Одна людина, якій надається житло, – це мати загиблого учасника АТО, інша – учасник АТО, інвалід ІІІ групи», – розповів начальник управління житлового господарства міськради Львова Владислав Іванов.

Як йдеться у проекті рішення, мати загиблого бійця АТО перебувала на черзі у міській раді 30 років – із 1988 року. Тепер мерія виділила їй однокімнатну квартиру площею 41,7 кв м на вул. Б. Хмельницького.

Військовослужбовець, який має інвалідність ІІІ групи, отримає також однокімнатну квартиру площею 41,7 кв м на вул. Б. Хмельницького. Загалом у черзі на позачергове отримання житла він перебував 13 років – із 2005 року.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно міськрада надала черговикам 45 квартир у будинку №230а на вул. Б. Хмельницького. Серед них було 18 учасників АТО.

Всі квартири львів’яни отримали у ЖК «Хмельницький парк», що на вул. Б. Хмельницького, 230а, оскільки міська рада підписала мирову угоду з фірмою-забудовником («МС Імперіал»). В межах цієї угоди компанія й передала місту 47 квартир загальною площею 2793,8 кв м, серед них: однокімнатних – 22, двокімнатних – 18, трикімнатних – 7.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *