ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові Порошенко відвідав поранених військових

Олена Карп'юк

|

Вчора, 16 жовтня, під час свого візиту на Львівщину Петро Порошенко відвідав поранених військових, які лікуються у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, що на вул. Личаківській. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації Президента.

 

Петро Порошенко поспілкувався із пораненими військовослужбовцями, ознайомився із роботою відділення відновлювального лікування та оглянув кабінети, де проходять реабілітацію та відновлення пацієнти госпіталю.

«Радий, що наші бійці сповнені сил та оптимізму. Це, за словами лікарів, – головна запорука якнайскорішого відновлення після поранень», – сказав Петро Порошенко під час відвідин центру.

Президент подякував медичним працівникам, які опікуються нашими хлопцями, а героїчним військовим – за самовідданий захист Батьківщини.

Також Петро Порошенко вчора проінспектував будівництво гуртожитків для військових-контрактників у селі Старичі Яворівського району.

Зазначимо, що Військово-медичний клінічний центр Західного регіону є спеціалізованим, багатопрофільним лікувально-профілактичним та експертним закладом, де лікуються та проходять реабілітацію поранені військові.

Нагадаємо, у військовому госпіталі хочуть звести новий хірургічний корпус із вертолітним майданчиком, завдяки якому медики змогли б значно швидше надавати допомогу пораненим. Для такого будівництва госпіталю потрібно майже 200 мільйонів гривень.

Також Львівський портал розповідав про інструктора Військово-медичного клінічного центру західного регіону Павла Козака, який допомагає у реабілітації поранених військових. Детальніше про історію Павла Козака читайте у статті «Бути чемпіоном».

Фото: адміністрація Президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *