ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові лунатимуть сирени. Мешканців просять зберігати спокій

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 17 жовтня, із 14:50 до 14:55 год., департамент цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення області сигналами цивільного захисту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Сирени вмикатимуть, аби перевірити готовність територіальної системи централізованого оповіщення. Відтак завтра протягом п’яти хвилин у Львові будуть увімкнені електросирени, повідомлення для населення передаватимуть через засоби телебачення та радіомовлення.

Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю «Львівського радіо» на частоті 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телеприймачі переключить на ефірні канали «Першого національного» Національної суспільної телекомпанії України, ТРК Львів – Суспільне мовлення (12-й телевізійний канал) або телеканал «Телекомпанії «Львів-ТБ» «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» (57-й телевізійний канал) та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту.

У зв’язку з тим, що мета увімкнення електросирен навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Зберігайте спокій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *