ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ відзначили кращих військовослужбовців

Олена Карп'юк

|

У Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного урочисто відзначили День захисника України. З цієї нагоди кращі військовослужбовці отримали державні нагороди, грамоти і подяки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі академії.

 

Привітати військовослужбовців військового вишу, а також офіцерів та солдатів інших військових частин та установ Львівського гарнізону, прибули керівники органів державної влади та місцевого самоврядування міста й області, очільники регіональних осередків силових відомств, представники громадськості та духовенства. Зустрічав почесних гостей та українських воїнів начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, який також очолює Львівський гарнізон.

Під час урочистостей низку військовослужбовців відзначили державними нагородами, грамотами, подяками та цінними подарунками. Так, голова Львівської ОДА Олег Синютка від імені Президента України вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня учаснику бойових дій на Сході України, а нині курсанту Академії Віталію Максимкіну. Також орденом «Данила Галицького» нагородили викладача вишу підполковника Олександра Барабаша.

Від імені Міністра оборони України генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив відомчі відзнаки низці військовослужбовців та волонтерів.

Згодом відбувся святковий концерт, під час якого з музичними привітаннями для захисників України виступили відомі виконавці Олександр Рожко, Сергій Котовський, Ігор Богдан, співачки Бріа Блессінг, Софія Федина, а також оркестр Національної академії сухопутних військ.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *