ОСТАННІ НОВИНИ

У Городку сталася пожежа у будинку: вогнеборці евакуювали шістьох мешканців

Юлія Шпак

|

У міст Городок вогнеборці евакуювали з задимленого будинку шість осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Так. 11 жовтня о 20:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Городок на вул. Чорновола. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 15-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Городок, які оперативно прибули та приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі.

Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. Дим швидко заповнив сходову клітину, то ж рятувальники провели евакуацію мешканців будинку. Всього на свіже повітря виведено 6 осіб. Також вогнеборцями, під час розвідки пожежі, в квартирі, де виникло загорання було виявлено чоловіка, який самостійно не міг покинути приміщення. Чоловіка виведено на свіже повітря.

О 20:41 пожежу вдалось локалізувати, та о 20:42 повністю ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки. Обставини події встановлюються. Під час пожежі ніхто не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *