ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські перевізники вимагають підняти ціни за проїзд у маршрутках до 6,5 гривень

Вероніка Рой

|

В Асоціації перевізників Львівщини заявили про необхідність збільшення тарифів на проїзд в громадському транспорту міста до 6 гривень 50 копійок. Про це йдеться у заяві асоціації.

 

Вимогу підняття на тарифу на проїзд агрументують стрімким ростом цін на пальне. Вони зазначають, що зараз вартість одного літра коливається від 30,00 грн до 33,5 грн. А за інформацією від експертів ринку пального, це ще не межа, слід очікувати нових стрибків.

«У сьогоднішніх реаліях розрахунковий тариф – більше 9 грн. І це за умови 100%-ного відшкодування за пільгові перевезення. Зволікання з боку міської влади щодо перегляду тарифу призведе до крахуне тільки приватних перевізників, а і комунального транспорту також», – пояснюють в Асоціація перевізників Львівщини.

Також повідомляється, що перевізники звернулись Львівської міської ради переглянути тарифи на проїзд. Та вимагають прийняти рішення про зміну розміру чинного тарифу і встановити його на рівні граничного 6 грн 50 коп.

«Якщо це не буде зроблено, попереджаємо мешканців міста, що автотранспортні підприємства вимушені будуть скорочувати режим роботи автобусів на маршрутах у ранішній, вечірній і ймовірно обідній час», – додають у Асоціації перевізників Львівщини.

Додамо, що востаннє ціни на проїзд у маршрутках зросли 14 грудня 2017 року. Тоді тариф у маршрутках зріс до 5 гривень.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що Асоціація перевізників Львівщини заговорила про тариф у 7 грн ще на початку квітня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *