ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» затримали українця, який намагався нелегально перетнути кордон

|

Співробітники відділу прикордонної служби «Шегині» затримали чоловіка, який поза пунктом пропуску спробував незаконно перейти кордон з Польщею. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Інформацію про ймовірного порушника прикордонникам передали місцеві жителі села Шегині, вже скоро група реагування наздогнала розшукуваного. Ним виявився наш 26-річний співвітчизник, мешканець Рівненської області.

«Чоловік підтвердив, що на меті мав працевлаштуватися в країнах Західної Європи, для чого, через відсутність належних документів, вирішив у незаконний спосіб перетнути державний кордон», – повідомляють прикордонники.

Чоловіка затримано в адміністративному порядку, рішення по справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

Нагадаємо, що на державному кордоні триває спільна спеціальна прикордонна операція «Кордон-2018». З початку операції співробітники Мостиського прикордонного загону на «зеленій» ділянці кордону затримали 115 осіб, які мали наміри його перетнути у незаконний спосіб.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *