ОСТАННІ НОВИНИ

У Верховній Раді пропонують позбавити Повалій, Лорак та Козловського звання «Народний артист України»

Юлія Шпак

|

Група народних депутатів пропонують Верховній Раді просити Раду національної безпеки і оборони України безстроково позбавити звання «Народного артиста України» співаків Філіпа Кіркорова, Таїсію Повалій, Ані Лорак, Віталія Козловського та інших. Про це йдеться в проекті постанови №9156 «Про внесення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», зареєстрованому в парламенті 3 жовтня, передає УНІАН.

 

«Проектом Постанови пропонується звернутися до Ради національної безпеки і оборони України з пропозицією про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фізичних осіб, а саме позбавити державних нагород України Таїсію Повалій, Ані Лорак, Світлану Лободу, Віталія Козловського, Володимира Бортка, Філіпа Кіркорова, Миколу Баскова», – сказано в документі.

Зазначається, що прийняття постанови сприятиме «попередженню антиукраїнських проявів серед діячів культури, мистецтва і шоу-бізнесу, а також стане логічним продовженням боротьби з сепаратизмом на всіх рівнях».

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що Заслужений артист України Віталій Козловський заспівав на концерті у Москві, присвяченому 9 травня.

Раніше Віталій Козловський похвалився спільною фотографією зі скандальною сепаратисткою, колишнім мером Слов’янська Нелею Штепою.

Детальніше про те, хто може отримати звання  «Заслужений артист України» та «Народний артист України», читайте у матеріалі Львівського порталу: «Заслужені і народні артисти: ганьба чи гордість нації?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *