ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин Павло Коростильов став кращим спортсменом вересня

Олена Карп'юк

|

Традиційно щомісяця члени колегії управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та виконкому відділення НОК України у Львівській області визначають кращих спортсменів області. У вересні ним став 21-річний заслужений майстер спорту Павло Коростильов.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

На чемпіонаті світу зі стрільби  кульової Павло Коростильов, який є військовослужбовцем ЗСУ, вихованцем Львівського училища фізичної культури, здобув 4 місце з результатом 198.5 очок у фінальній стрільбі з пневматичного пістолету на 10 метрів та виборов заповітну ліцензію для України на Олімпійські Ігри 2020 року в Токіо.

Також спортсмен виборов для збірної команди України десяту нагороду цього Чемпіонату світу зі стрільби кульової у вправі РП-5, де з результатом у 586 очок в особистому заліку став бронзовим призером.

На завершення світового форуму зі стрільби кульової Коростильов Павло здобув титул чемпіона світу  у стрільбі зі стандартного пістолету на дистанції 25 метрів вправа МП-10, показавши найкращий результат кваліфікації – 581 очко.

За підсумками 52-го чемпіонат світу зі стрільби  кульової, який відбувся в Кореї 31 серпня – 15 вересня, в активі Павла Коростильова – 1 золота, 2 бронзові нагороди та ліцензія на Олімпійські Ігри 2020 року в Токіо.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно Павло Коростильов також допоміг патрульним затримати у Львові порушника.

Фото: Львівська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *