ОСТАННІ НОВИНИ

Чемпіон світу з кульової стрільби допоміг патрульним впіймати порушника

Вероніка Рой

|

Чемпіон світу з кульової стрільби Павло Коростильов допоміг затримати злочинця, який втікав від львівських патрульних. Про це на сторінці у Facebook повідомляє Навчально-спортивна база літніх видів спорту МОУ.

 

«Павло Коростильов допоміг поліції затримати злочинця. Подія мала місце по дорозі на чемпіонат України зі стрільби кульової на якому, після блокування порушника та допомоги органам правопорядку, Павло посів особисте 3 місце у стрільбі з пневматичної зброї», – йдеться у повідомленні.

Як Львівському порталу розповів речник Патрульної поліції у Львівській області Мар’ян Шпитак, інспектори спілкувалися з водієм, який порушив правила дорожнього руху. Він заперечував свою провину та почав втікати він патрульних. Вони почали за ним погоню, неодноразово у гучномовець казали, аби він зупинився, однак чоловік це ігнорував.

«Згодом порушник знизив швидкість та один із інспекторів вибіг з машини до чоловіка, проте той знову втік. Якраз в той момент повз проїжджав громадянин, він зупинився, запитав, що трапилося і допоміг патрульному, об’їжджаючи вулицями район, заблокувати порушника», – розповів Мар’ян Шпитак.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що Павло Коростильов виборов ліцензію для України на Олімпійські ігри, що відбудуться в Токіо у 2020 році.

Довідково:

Коростильов Павло Сергійович  – член національної збірної команди України з кульової стрільби, студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури, військовослужбовець Збройних сил України, багаторазовий переможець та призер чемпіонатів України, чемпіон Юнацьких Олімпійських ігор 2014 (зі світовим юнацьким рекордом), дворазовий чемпіон Європи, учасник Ігор Олімпіади-2016 та перших Європейських Ігор-2015 (Баку).

На офіційних міжнародних змаганнях 2017 року (чемпіонати Європи, світу, Кубки світу) Павло виборов 14 медалей і встановив 7 рекордів світу та Європи серед юніорів.

Відео:Навчально-спортивна база літніх видів спорту МОУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *