ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові BMW зіткнувся з бусом, який потім злетів з дороги та перекинувся: є загиблий

Юлія Шпак

|

Вночі у Львові на вулиці Стрийській зіткнулись BMW та Mercedes Sprinter. Внаслідок ДТП автомобіль BMW з’їхав з дороги та перекинувся. Про це Львівському порталу повідомили у департамент і цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, близько 03:00 год. в м. Львові, на вул. Стрийській (заправка WOG с.Сокільники), водій автомобіля BMW допустив попутнє зіткнення з автомобілем Mercedes Sprinter, після чого з’їхав з дороги і перекинувся.

Внаслідок ДТП один пасажир автомобіля BMW загинув на місці події, другий пасажир автомобіля BMW отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у 8 МКЛ.

Водій автомобіля BMW і водій автомобіля Mercedes Sprinter від госпіталізації відмовились. Обставини події і встановлюються.

Згодом у Нацполіції Львівщини повідомили, що водій BMW керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Водій автомобіля «БМВ» затриманий в порядку ст.208 КПК України та перебуває в лікарні під вартою. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *