ОСТАННІ НОВИНИ

25 людей, що отруїлися в готелі у Раковці, виписали з лікарні

Олена Карп'юк

|

Станом на 14:30 год. сьогодні, 8 серпня, 25 мешканців Хмельницької області, які отруїлися у готелі «Джем», що у Раковці, медики виписали з лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

Всього за допомогою до медиків звернулись 30 осіб, серед них – один дорослий. До обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували 25 людей, ще 5 осіб відмовились від госпіталізації. 7 пацієнтам лікарі діагностували гостру кишкову інфекцію, 19 – харчову токсикоінфекцію.

Як повідомляв Львівський портал, 6 серпня в готелі «Джем» отруїлися 26 дітей, мешканців Хмельницької області, та ще один дорослий. За цим фактом поліція відкрила кримінальну справу.

Нагадаємо, 13 липня у Львові в закладі громадського харчування «Tomash Kebab», що на вул. П. Куліша, 10, отруїлись 30 осіб. Всім потерпілим медики діагностували сальмонельоз. А 14-15 липня в ресторані «Отаман», що у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району, отруїлись  7 осіб.

Водночас після масового отруєння у закладі «Tomash Kebab»перевірок в інших львівських закладах швидкого харчування дотепер не проводили.

Додамо також, що у Львівській ОДА хочуть запровадити механізм, згідно з яким власники закладів швидкого харчування мали б компенсовувати лікарням збитки за лікування людей, які отруїлися їхньою їжею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *