На Пустомитівщині у ресторані «Отаман» отруїлось четверо людей

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 17 липня, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція). Усі потерпілі харчувались у ресторані «Отаман». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

«Станом на 17.07.2018 року до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 4 особи. Стан усіх пацієнтів середньої важкості. Всім госпіталізованим медична допомога надається згідно клінічних протоколів», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що ресторан «Отаман»  знаходиться  у Пустомитівському районі.

Нагадаємо, 13 липня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної райлікарні госпіталізували 9 пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція). Всі вони харчувались в закладі громадського харчування «Томаш Кебаб». Станом на 16 липня,  за допомогою до медиків звернулись вже 29 осіб, які отруїлись у кафе «Томаш кебаб».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *