ОСТАННІ НОВИНИ

Туристичний барометр Тустані. На Львівщині реалізували першу ініціативу з конкурсу місцевих громад

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 4 серпня, під час фестивалю у Тустані відкрили інтерактивну фотозону в межах проекту «Туристичний барометр Тустані», який цьогоріч переміг у конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила виконавча директорка Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин, передає Львівський портал.

 

Фотозону «Туристичний барометр Тустані» розробляла і встановлювала ГО «Асоціація сприяння розвитку молодіжного туризму» у співпраці з управлінням туризму та курортів Львівської ОДА та Державним історико-культурним заповідником «Тустань».

«Фотозона розташована при вході до заповідника, відображає інформацію про кількість відвідувачів об’єкту і вміст CO2 в повітрі. Вона вже стала магнітом для туристів. Тішимося успіху першого проекту і з нетерпінням чекаємо на втілення усіх 30 проектів-переможців програми», – написала Галина Литвин.

Як повідомляв Львівський портал, цього року в межах підтримки ініціатив карпатських громад відібрали 11 проектів, які реалізовуватимуть на Львівщині. Серед них – туристичний барометр Тустані, музей однієї ікони, новий туристичний шлях тощо. Детальніше із проектами-переможцями можна ознайомитися тут.

Фото: Галина Литвин, Львівська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *