ОСТАННІ НОВИНИ

Новий туристичний шлях і музей однієї ікони: на Львівщині обрали 11 найкращих ініціатив громад

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 23 червня, під час ІІІ Форуму місцевого розвитку презентували підсумки відбору проектів Програми підтримки ініціатив карпатських громад, зокрема й громад Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

 

Представила проекти-переможці виконавча директорка Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» Галина Литвин.

«У нас завжди питають, якими є результати таких заходів, як Форум місцевого розвитку. Відповідаємо. На минулорічному Форумі голови рад чотирьох карпатських областей домовились про те, щоб розробити і провести спільний конкурс, скерований на розвиток Карпатського регіону. Домовились і зробили. Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад відбувся одночасно у чотирьох областях: Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. На цей конкурс подали 107 проектів. Переможцями стали 32 проекти на загальну суму 9,1 млн. грн. Але найбільше ми тішимося, що маємо 4 міжрегіональні проекти.

В черговий раз вітаємо усіх, хто переміг і буде реалізовувати свої проекти задля наших Карпат! Роботи попереду багато, адже їх потрібно не лише успішно втілити, але й напрацювати зміни і покращення для нового конкурсу, який ми обов’язково проведемо у наступному році», – зазначила Галина Литвин.

Проекти-переможці у Львівській області:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *