ОСТАННІ НОВИНИ

Справу щодо педофілії екс-соліста Львівської опери закрили?

Олена Карп'юк

|

Видання «Страна.ua» повідомило про закриття справи щодо колишнього соліста балету Львівського оперного театру Миколи Санжаревського, якого звинувачували у розбещенні неповнолітніх. Про це повідомляє Львівський портал.

 

У квітні цього року правоохоронці встановили, що Микола Санжаревський розбещував 13-літню дівчинку, тоді ж йому оголосили про підозру. У травні поліція відкрила нове кримінальне провадження стосовно розбещення неповнолітніх Санжаревським та провела у нього вдома обшуки.

Також екс-соліста Львівської опери підозрювали у фінансуванні сепаратистів із самопроголошених республік «ЛНР/ДНР».

За інформацією «Страна.ua», справу про розбещення неповнолітніх Миколою Санжаревським правоохоронці закрили. Про це виданню нібито повідомив сам Санжаревський.

«Справа просто розвалилась, докази (скріншоти із соцмереж) були сфальсифіковані», – заявив виданню Санжаревський.

Як водночас повідомляє Zaxid.net, зв’язатись безпосередньо із Миколою Санжаревським не вдалося, а його адвокатка Юлія Колодій відмовилась коментувати цю ситуацію, зазначивши, що перебуває у відпустці.

Нагадаємо, інформацію про сепаратистські погляди соліста оприлюднила журналістка з Одеси Олена Добровольська. Вона опублікувала скріни зі сторінок з соцмереж Санжаревського, де видно, що він поширює інформацію антиукраїнського характеру та підтримує незаконну владу на окупованих територіях.

У стінах Львівської опери Львівському порталу підтвердили, що колектив вже давно знає про антиукраїнські погляди Миколи Санжаревського, проте жодних дій щодо цього не вживалось. Згодом керівництво Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької звернулося до Служби безпеки України та прокуратури стосовно Санжаревського.

Коли розгорівся скандал довкола Миколи Санжаревського, він перебував поза межами України. На прохання Львівського порталу прокоментувати скандальну інформацію про себе, Санжаревський відповів: «Після повернення в Україну та відвідування відповідних інстанцій на кшталт СБУ я надам коментар».

Згодом Служба Безпеки провела у помешканні Санжаревського обшуки.

Станом на 28 лютого Микола Санжаревський не числиться серед артистів Львівського оперного театру, адже був звільнений «за власним бажанням».

Також додамо, що, окрім сепаратизму,  Миколу Санжаревського звинувалити у розбещуванні неповнолітньої дівчини.

Фото: kp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *