ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського перевізника оштрафували за сміттєву станцію на вулиці Північній

Олена Карп'юк

|

Екологи провели перевірку перевантажувальної станції твердих побутових відходів перевізника «АВЕ Львів», що на вул. Північній. Про це Львівському порталу повідомили у Державній екологічній інспекції Львівщини.

 

«У ході проведення держконтролю встановлено, що підприємство і надалі здійснює перевантаження твердих побутових відходів у великогабаритний транспорт для вивезення в подальшому на сміттєзвалище. Керівника підприємства на місці не було. Працівниками Інспекції здійснено виклик для надання пояснень стосовно подальшої роботи перевантажувальної станції та повної очистки і дезінфекції території», – йдеться у повідомленні.

За невиконання розпоряджень Держекоінспекції та надання неправдивої інформації відповідно до статті 188-5 КУпАП заступника директора ТОВ «АВЕ Львів» притягнули до адмінвідповідальності із накладенням штрафу.  Санкція статті передбачає штраф для громадян від 9 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а для посадових осіб – від 15 до 45 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляв Львівський портал, «АВЕ Львів» мало очистити свою перевантажувальну станцію на вул. Північній до кінця липня. Також у Львівській ОДА заявляли, що якщо компанія до кінця липня не очистить свою перевантажувальну станцію, то вона втратить частину ринку своїх послуг.

Про гори сміття, які «АВЕ Львів» не поспішає вивозити з вул. Північної, у Львові заговорили наприкінці березня.

Додамо, у липні минулого року на перевантажувальній станції на вул. Північній також були купи сміття. Очистили її лише у вересні 2017 року.

А нещодавно екологи заговорили про те, що перевантажувальна станція «АВЕ Львів» створює небезпеку повітряному руху в районі злету та посадки літаків в аеропорту ім. Д. Галицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *