ОСТАННІ НОВИНИ

Перевантажувальна сміттєва станція біля аеропорту «Львів» створює небезпеку для літаків, - Екоінспекція

Дарина Смеречанська

|

Через попадання птаха у турбіну літака рейсу Львів – Шарм-ель-Шейх у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького, що сталося 30 липня, працівники  Держекоінспекції Львівщини нині здійснили комісійне обстеження перевантажувальної станції ТПВ ТОВ «АВЕ Львів», що  розташовується на вул. Північній у Львові. Про це повідомляють у прес-службі відомства.

 

У ході проведення держконтролю встановлено, що підприємством і надалі здійснюється перевантаження твердих побутових відходів у великогабаритний транспорт для вивезення в подальшому на сміттєзвалище. Керівника підприємства на місці не було. Працівниками Інспекції здійснено виклик для надання пояснень стосовно подальшої роботи перевантажувальної станції та повної очистки і дезінфекції території.

«Слід зазначити, що таке накопичення та тривале зберігання відходів на вказаній ділянці має значний негативний вплив на навколишнє середовище, є місцем масового перебування птахів, чим створює небезпеку повітряному руху в районі злету та посадки літаків в у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького», – наголошують у Держекоінспекції Львівщини.

Фото: Держекоінспекція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *