ОСТАННІ НОВИНИ

Перевантажувальну станцію «Північну» очистять від сміттєвих завалів до кінця липня?

Соломія Головіна

|

Із перевантажувальної станції на вулиці Північній мають прибрати сміття до кінця липня. Про це сьогодні, 3 липня, під час прес-конференції повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За його словами, майже за місцяць звідси вивезли 1800 тонн сміття. Однак наразі тут досі залишається накопиченими 1400 тонн відходів.

«ТзОВ «АВЕ-Львів» вже понесло певне покарання за те, що за попередні періоди накопичили там відходи. В них на конкурсі забрали чотири ЛКП. Зараз прийшов новий керівник даного підприємства, його призначили декілька днів тому. І сьогодні він веде активні дії, щоби повністю очистити станцію «Північну» від сміття. Ми поставили йому певні вимоги, якщо він їх не виконає, то так само втратить частину ринку своїх послуг», – поінформував Назарій Романчук.

Відтак він наголосив, що до кінця липня станцію мають повністю очистити від сміття і там буде лише перевантаження добової норми сміття.

Як повідомляв Львівський портал раніше, на перевантажувальній станції ТзОВ «АВЕ-Львів», що на вул. Північній, накопичилися гори сміття, однак компанія не поспішає очищати її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *