ОСТАННІ НОВИНИ

Депутата, який на Львівщині збив насмерть 72-річну жінку, помістили під варту

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 30 липня, Галицький райсуд Львова обрав запобіжний захід депутату Сокальської міської ради Василю Петрушці, який цими вихідними збив насмерть 72-річну велосипедистку. Про це на своїй сторінці у Facebook написала член поліцейської комісії в Нацполіції Львівщини Вікторія Балицька, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як зазначила Віка Балицька, Василю Петрушці суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді двох місяців тримання під вартою без права внесення застави.

«Вже після оголошення рішення Петрушка вдав, що у нього гіпертонічний криз і викликав швидку. Приїхали медики і поміряли тиск –135/90. Ніякого кризу», – додала Балицька.

Нагадаємо, цієї суботи, 28 липня, на автодорозі «Червоноград-Броди» Василь Петрушка, керуючи у стані алкогольного сп’яніння автомобілем «Фіат Скудо», спричинив смертельну ДТП. Чоловік виїхав на зустрічну смугу руху, де йому назустріч рухалась 72-річна велосипедистка. Внаслідок зіткнення потерпіла померла на місці пригоди.

Вчора, 29 липня, виконувач обов’язків прокурора Львівської області винуватцю ДТП повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зазначимо, що вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння є обставиною, яка обтяжує покарання винуватця ДТП.

Додамо також, що Василь Петрушка є також лікарем Сокальської центральної районної лікарні.

Фото: Віка Балицька

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *