ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний депутат збив насмерть велосипедистку

Андрій Котенський

|

У селі Новий Витків Радехівського району Львівщини під колесами легковика загинула 72-річна велосипедистка. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті із питань цивільного захисту ЛОДА.

 

ДТП сталася вчора, 28 липня, о 12:33 на автодорозі Червоноград–Радехів. Водій автомобіля «Фіат Скудо», 43-річний мешканець Сокаля, здійснив дотичне зіткнення із автобусом БАЗ сполученням Тернопіль–Червоноград. Після зіткнення «Фіат» здійснив наїзд на 72-річну велосипедистку, мешканку с. Новий Витків, яка рухалась по узбіччю дороги. Внаслідок ДТП жінка від отриманих травм загинула на місці події.

Водії транспортних засобів та пасажири автобуса тілесних ушкоджень не отримали.

Причини та обставини події встановлюються.

За інформацією члена поліцейської комісії із відбору кандидатів на посади поліцейських у патрульній поліції Львівської області Вікторії Балицької, до трагедії  причетний депутат Сокальської міської ради Василь Петрушка, який перебував за кермом «Фіату» напідпитку.

«У крові депутата було 1,5 проміле», – повідомила вона.

За даними прес-служби Нацполіції Львівщини, у водія «Фіату» було виявлено 1,6 проміле алкоголю в крові. Його затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *