ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Зеленій дозволили збудувати новий житловий будинок

Наталя Дуляба

|

На вулиці Зеленій, навпроти супермаркету «Арсен», зведуть нове житло. Сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку із вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом зі знесенням існуючих споруд на вул. Зеленій, 184. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, новий житловий будинок зводитимуть на земельній ділянці площею 0,08 га. Згідно з даними публічної кадастрової карти України, вона перебуває у приватній власності.

Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка знаходиться у зоні Г-2 – зоні центру ділової та громадської діяльності.

Виконавчий комітет дозволив забудувати ділянку на вул. Зеленій, 184 на 20%. Також майбутній житловий будинок не повинен перевищувати 34 м у висоту, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – орієнтовно 10 поверхів.

Згідно з даними  бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» створили у серпні 2016 року, її засновниками є Володимир і Наталія Швед.

Раніше у ЗМІ публікувалася інформація, що бізнесмен Володимир Швед причетний до скандальної забудови парку «Знесіння».

Основний вид діяльності ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» вказаний як надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Розмір статутного капіталу становить 10 тисяч гривень.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» дозволили збудувати торговий заклад на вул. Личаківській, 191. Також фірма, засновником якої є «Компанія Ріел-Естейт Груп», зводитиме на пл. Петрушевича, 5 торгово-офісний центр.

А нещодавно адміністративна комісія при виконкомі міської ради оштрафувала ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» за самовільне перепланування будинку №19 на пл. Ринок – пам’ятки архітектури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *