ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал із землями для АТОвців у Наварії. Синютка каже, що «підведе риску» у серпні

Соломія Головіна

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 16 липня, під час апаратної наради заявив, що «крапку» у скандальній ситуації із землями для АТОвців біля озера в Наварії поставлять у серпні. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

«У нас сьогодні зберуться люди, які хочуть з’ясувати ситуацію щодо виділення землі в Наварії. Ви пам’ятаєте цю неприємну історію, яка вийшла із розпорядження, яке я видав для виділення землі АТОвцям. Під керуванням Ростислава Замлинського закінчила свою роботу робоча група. Формальних підстав відміняти розпорядження нема», – зазначив він.

Додавши, що у середу здійснить виїзд у Наварію, щоби ознайомитися з ситуацією безпосередньо.

Також він наголосив, що у серпні вже має бути «підведена риска» по цьому скандалу:

«Домовилися, що я проведу дві зустрічі. Першу – з тими людьми, які отримали право розробляти документацію. Другу – з громадськими організаціями АТО. Щоби вже у серпні ми підвели риску».

Як повідомляв Львівський портал, 16 липня під стінами ЛОДА заплановано мітинг громади села Наварія, які обурені, що довкола місцевого озера було роздано земельні ділянки.

Як відомо, голова Львівської ОДА Олег Синютка дав доручення провести службову перевірку щодо виділення землі поблизу озера Наварія у Пустомитівському районі учасникам АТО. Виявилося, що не всі, хто отримав ділянкузгідно із його розпорядженням, являється учасником бойових дій.

Раніше голова ЛОДА на підставі клопотань учасників АТО виділив 83 ділянки біля озера Наварія. Втім, як пишуть ЗМІ, у списку 83 щасливчиків опинилися не тільки учасників АТО, а й ціла низка бізнесменів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *