ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати з другої спроби дозволили АТП-1 розмістити свій автопарк на Вернадського

Наталя Дуляба

|

Комунальному підприємству АТП-1 із другої спроби надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянки на вул. Вернадського для того, щоб облаштувати на ній свій автомобільний парк. Відповідна ухвала сьогодні, 13 липня, під час під час сесії Львівської міської ради не набрала достатньої кількості депутатських голосів. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали, АТП-1 хоче отримати земельну ділянку, площею 1,3 га, на вул. Вернадського (біля №193 на вул. Стрийській) для зберігання та обслуговування автобусного парку підприємства.

Ділянка розташована у Сихівському районі і належить до земель промисловості, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Її цільового призначення міняти не планують.

Як пояснила під час обговорення питання в.о. начальника управління земельних ресурсів Львівської міськради, згадана земельна ділянка межує зі Львівським бронетанковим заводом, і рішення щодо неї профільна земельна комісія міської ради не прийняла.

Депутати зауважували, що комунальному підприємству потрібна нова ділянка для зберігання автобусів, оскільки цьогоріч місто придбає 150 нових, які потрібно десь зберігати. Проте «за» ухвалу спочатку проголосували лише 32 депутати, згодом питання розглянули повторно, і тоді воно набрало вже 37 голосів.

Зазначимо, зараз АТП-1 і його автопарк розташовані на вул. Авіаційній, 1, що поруч із вул. Городоцькою.

Як повідомляв Львівський портал раніше, у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. Вернадського планують звести новий житловий квартал на 10 тисяч мешканців, школи, лікарні, дитсадки, готель, торговий та спортивний комплекси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *