ОСТАННІ НОВИНИ

АТП-1 хоче облаштувати свій автопарк на вул. Вернадського

Наталя Дуляба

|

Комунальне підприємство АТП-1 хоче отримати земельну ділянку на вул. Вернадського для того, щоб облаштувати на ній свій автомобільний парк. Питання про на надання дозволу з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянки розглядатимуть під час сесії Львівської міської ради завтра, 12 липня. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали, АТП-1 хоче отримати земельну ділянку, площею 1,3 га, на вул. Вернадського (біля №193 на вул. Стрийській) для зберігання та обслуговування автобусного парку підприємства.

Ділянка розташована у Сихівському районі і належить до земель промисловості, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Її цільового призначення міняти не планують.

Сьогодні на цій земельній ділянці розташовані напівзруйновані об’єкти нерухомого майна, інформація про право власності на які відсутня.

«Прийняття ухвали дозволить влаштувати територію, необхідну для потреб комунального автотранспортного підприємства з метою забезпечення перевезення громадян міста», – йдеться у проекті ухвали.

Водночас чому комунальне підприємство хоче облаштувати свій автопарк на вул. Вернадського, у документі не вказано.

Зазначимо, зараз АТП-1 і його автопарк розташовані на вул. Авіаційній, 1, що поруч із вул. Городоцькою.

Як повідомляв Львівський портал раніше, у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. Вернадського планують звести новий житловий квартал на 10 тисяч мешканців, школи, лікарні, дитсадки, готель, торговий та спортивний комплекси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *