ОСТАННІ НОВИНИ

Українців, які застрягли у Тунісі, повернули до готелів

Омелян Шевчук

|

Після розголосу у ЗМІ усіх українців, яких виставили із готелів у Тунісі повернули у номери, де вони зможуть у комфортних умовах очікувати рейсів додому. Про це Львівському порталу повідомив львів’янин Микола Фуртак.

 

«Приїжджав український консул до нас у готель і після цього нас розселили. До цього пішло багато часу і нервів і мабуть без розголосу нам би цього не вдалося досягти. У мить відчаю ми відчули підтримку небайдужих людей з України, які писали, телефонували і намагалися всіляко підтримати. Окрема подяка ЗМІ, які підхопили цю тему. Тепер очікуємо понеділка, аби вилетіти додому», – повідомив Микола Фуртак.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій. Також він повідомив, що Українці застрягли у Тунісі через шахрайство Oasis Travel, а Bravo Airways вивозить людей власним коштом

Також ми повідомляли, коли повернуть українців із Тунісу(попередній розклад руху літаків зі Львова).

Як відомо минулого тижня у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *