ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на ремонт доріг забракло асфальту, і дороги почали латати щебенем?

Андрій Котенський

|

У селі Крехові, що у Жовківському районі Львівщини, дорожники латають ями на дорозі щебенем, а де щебеню бракне – просто насипають вирізаний розрихлий асфальт. Про це Львівському порталу повідомили стурбовані мешканці села.

 

За словами очевидців, спершу до села нагнали техніки і частину ям навіть вирізали. Люди тішилися, що підрихтують розбиту центральну дорогу, яка веде до Крехівського монастиря. Однак замість того, щоб ями засмолили і доклали асфальту, ремонтники почали сипати у мокрі від дощу вибоїни лише щебінь. Там, де щебеню забракло, – насипали зрізаного розрихлого асфальту.

Варто додати, що частина дороги Брюховичі-Лозина, яка веде до Крехова, перебуває у вкрай аварійному стані і потребує капітального ремонту. Не краща ситуація із дорогою Крехів–Жовква. Якісним дорожнім покриттям можна назвати відрізок дороги Лозина–Крехів, але на частині цієї нещодавно відремонтованої дороги бракує одного шару асфальту.

Раніше Львівський портал повідомляв, що дороги на Львівщині найдорожчі в Україні та з найменшим гарантійним терміном експлуатації. Після цього Уряд змусив підрядників давати до 10 років гарантії на відремонтовані дороги. Окрім того стало відомо, що непрозорість проведення тендерів на виконання дорожніх робіт призводить до того, що державні кошти «розпилюють» між собою три монополісти, які фактично займаються перекачуванням мільярдів бюджетних грошей.

Також стало відомо, які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018-му. Інтерактивна мапа. Які вулиці ремонтуватимуть у 2018 році у Львові дивіться ТУТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *