ОСТАННІ НОВИНИ

Гичку офіційно призначили керівником обласної клінічної лікарні

Соломія Головіна

|

Депутати Львівської обласної ради призначили на посаду гендиректора Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гичку. За це проголосувало 46 обранців. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

 

Із ним буде укладено контракт терміном на 5 років, починаючи з 16 травня.

Під час обговорення чимало депутатів нахвалювали роботу Михайла Гички, але не обійшлося і без критики на його адресу.

«Я хочу нагадати 2002-2006 роки, коли пан Михайло Гичка входив у депутатську групу «Соціальна справедливість». Варто додати, що нею керував такий собі Сергій Медведчук, брат відомого Медведчука, кума Путіна. Тоді це була найреактивніша політична сила у Львівській області. Потім Михайло Гичка був депутатом від іншої групи – сателіта Януковича. Тепер же – від БПП…», – сказав депутат Олег Панькевич.

Додамо, що із проханням підтримати Михайла Гичку на це призначення до депутатів звернувся голова Львівської ОДА Олег Синютка, наголосивши, що нема сумнівів щодо професійності і його фаховості.

Відтак депутати одобрили кандидатуру Гички: за нього проголосувало 46 обранців.

Також додамо, що Михайло Гичка написав заяву з проханням звільнити його з посади голови медкомісії.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що 16 квітня цього року комісія з визначення директора Львівської обласної клінічної лікарні рекомендувала на посаду очільника медзакладу діючого керівника Михайла Гичку. За його кандидатуру проголосувало 8 членів комісії.

Додамо, що Михайло Гичка є сватом народного депутата України від БПП Богдана Дубневича: його син Назарій Гичка одружений на доньці одіозного львівського бізнесмена і торік він посів друге місце у списку найбагатших медиків України.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *