ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року літаки зі Львова літатимуть до США

Соломія Григор'єва

|

Директорка аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Тетяна Романовська підтвердила інформацію, що наступного року авіакомпанія МАУ здійснюватиме зі Львова трансатлантичні перевезення. Про це вона розповіла вчора, 1 травня, під час відкриття рейсу Львів-Лондон, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Керівник аеропорту підтвердила, що планів у летовища дуже багато і тому слід очікувати добрих новин.

«Ми справді активно працюємо над трансатлантичним напрямком. Як з МАУ так і з закордонними авіакомпаніями. І якщо іноземці планують відразу відкривати щоденні рейси, то наші могли б відкрити 2-3 рейси в тиждень. Тому більш реалістично, що саме український перевізник полетить першим. І ми є в їхніх планах. Думаю, що наступного рому ми дочекаємося Нью-Йорка, або Чикаго, або Торонто», – зазначила Тетяна Романовська.

Т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло наголосив, що такі авіасполучення є дуже важливими для розвитку Львівщини.

«Дуже важливо поєднати Львів з трьома основними фондовими столицями світу: Лондоном, Нью-Йорком та Токіо. Сьогодні перший крок вже зроблено», – додав Р. Кокотайло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *