ОСТАННІ НОВИНИ

Перший літак Львів-Лондон полетів із 100% завантаженістю

Соломія Григор'єва

|

Вчора, 1 травня, відбулось відкриття нового авіарейсу Львів-Лондон. Фактично, це відновлення рейсу з однією з основних ділових та культурних столиць Європи, оскільки Wizz Air здійснювався цей напрямок у 2009 році, передає Львівський портал.

 

Близько 10 років тому авіакомпанія Wizz Air здійснювала цей рейс, але він був закритий у 2009 році через малу кількість пасажирів. Тоді було зроблено всього 38 рейсів та перевезено 3638 пасажирів. Зараз ситуація змінилась докорінно і завантаженість рейсу в обидві сторони становить практично 100% – 179 з 180 пасажирів.

«Це напрямок, який дуже довго очікували. Ми довго над ним працювали — впродовж двох років. Лондон дуже цікавий для нас. Це столиця європейської культури, освіти, бізнесу, і ми теж себе такими вважаємо. Тому ми дуже хотіли, щоб цей напрям відкрився і працював дуже довго. В 2009 році Wizz Air вже запускали його і який час були літаки до Лондона. Але через малу завантаженість рейсу, його закрили. Але зараз він має дуже гарні шанси для існування, бо вже сьогодні його завантаженість – 100%. Це вперше коли перший рейс повністю завантажений, дуже цьому радіємо», — зазначила генеральний директор МА «Львів» ім. Данила Галицького Тетяна Романовська.

Відзначимо, що літаки з львівського аеропорту ім. Данила Галицького у лондонський Лутон будуть відправлятися тричі на тиждень: по вівторках, четвергах і суботах. Вартість квитка стартує від 659 грн.

Нагадаємо, що окрім Лондона, зараз Wizz Air виконує зі Львова рейси у Вроцлав, Берлін, Гданськ, Катовіце, Дортмунд.

Фото: Львывський портал, Роман Балук, прес-служба аеропорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *