ОСТАННІ НОВИНИ

Перинатальному центру ніяк не можуть призначити керівника. Оголошено новий конкурс на посаду

Соломія Головіна

|

Під час засідання конкурсної комісії сьогодні, 25 квітня, вирішили оголосити новий конкурс на призначення керівника Львівського обласного перинатального центру. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

 

Після півгодинної наради за закрити дверима члени комісії оголосили результати голосування за трьох кандидатів на посаду керівника Львівського перинатального центру, однак ніхто з них не набрав п’яти голосів від членів комісії.

Так, за Ірину Біль проголосувало четверо осіб, за Дзвениславу Москв’як-Лесняк – троє осіб, Марія Малачинська не отримала жодного голосу. Двоє членів комісії утримались від голосування.

Як зазначив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, конкурс вважається таким, що не відбувся, тому буде оголошено новий. Водночас він додав, що ці ж кандидатки можуть брати участь у новому конкурсі.

Нагадаємо, на останньому засіданні комісії 16 квітня сталася невелика перепалка між активістами, працівниками перинатального центру і членами комісії.

Також додамо, що минулого тижня за участі Президента України Петра Порошенка у Львові урочисто відкрили перинатальний центр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *