ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 31-річний чоловік помер після конфлікту із охороною ресторану «Старгород»

Юлія Шпак

|

Вночі 9 квітня через конфлікт приміщенні львівського ресторану «Старгород» помер 31-річний мешканець Червонограда. Інформацію про смерть відвідувача ресторану ZAXID.NET підтвердила речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.

 

За словами речниці львівської поліції Світлани Добровольської, наразі точно невідомо, від чого помер відвідувач ресторану.

«Близько 03:00 на 102 надійшло повідомлення про смерть чоловіка на вул. Римлянина. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, встановила, що загиблим є 31-річний мешканець Червонограда. Наразі не можемо говорити, що він помер внаслідок побиття охоронцями ресторану – тіло скеровано на експертизу і лише після її проведення буде відома причина смерті», – розповіла Світлана Добровольська.

За інформацією поліції, у ресторані дійсно був конфлікт з охоронцями. Водночас, за словами очевидців, чоловік помер після того, як його побила охорона закладу. У самому «Старгороді» відмовилися коментувати цей інцидент.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що 2 грудня, у ресторані «Старгород», що трапилася сутичка між охороною закладу та бійцями АТО.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *