ОСТАННІ НОВИНИ

Охорона «Старгороду» «скрутила» бійців АТО після прохання вимкнути російську музику. Закладу «світить» обмеження в роботі?

Катерина Родак

|

У суботу, 2 грудня, у ресторанні «Старгород», що на вулиці Римлянина, 1 у Львові, трапилася сутичка між охороною закладу та бійцями АТО після того, як військові попросили діджея перестати грати російську музику.

 

Як повідомив сьогодні, 4 грудня, під час апаратної наради голова Львівської ОДА Олег Синютка, бійців АТО після інциденту забрали до відділу поліції.

«У черговий раз, коли попросили у «Старгороді» змінити музику країни-окупанта на іншу, це все знову закінчилося тим, що охорона завезла двох бійців в Личаківський відділ поліції. Це вже не перший випадок.  Тільки через те, що люди просять, щоб в них у вухах не дзвеніла російська попса», – зазначив він.

Своєю чергою керуюча справами виконавчого комітету Львівської міськради Марта Литвинюк зазначила, що після інциденту режим роботи закладу «Старгород» можуть обмежити.

«Зараз міська рада має тільки одне повноваження, тобто запровадити режим роботи. У цьому випадку зобов’язати закриватися в 23.00 год. профілактично», – сказала вона.

Олег Синютка також анонсував:

«Я буду розцінювати наступний такий інцидент не просто як безпомічність міської влади, а як сприяння засміченню нашого інформаційного простору».

Львівський портал звернувся за офіційним коментарем до ресторану “Старгород” і наразі очікує відповідь від представників закладу.

Як відомо, мережа ресторанів «Старгород» є частиною холдингу UBC Group, що належить знаному українському бізнесмену, уродженцю Львова Ігорю Гуменному.  Окрім Львова, «Старгород» ще є у Харкові, Дніпрі, латвійській Ризі та у російських Санкт-Петербурзі і Сочі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *