ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині хочуть перевірити стан пожежної безпеки у всіх місцях скупчення людей

Вероніка Рой

|

Упродовж квітня-травня поточного року на Львівщині відбудуться позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Потрібно працювати на випередження і унеможливити допущення трагедії у місцях, де перебувають люди: школи, громадські заклади, торгові центри. Спеціальна комісія перевірить кожен об’єкт на території області на дотримання норм пожежної безпеки. Мета перевірки не штрафувати чи притягувати до відповідальності, а виявити проблему і швидко її усунути», – зазначила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

«За результатами цих перевірок ми проведемо публічне засідання обласної комісій з питань ТЕБ та НС», – додала Ірина Гримак.

Нагадаємо, Львівський портал вирішив провести ревізію розважальних закладів у нашому місті, щоби побачити, чи готові вони  до надзвичайних ситуацій. Всі подробиці читайте у матеріалі «Евакуаційне закулісся Львова».

Зауважимо, що ТЦ Forum Lviv не пускає представників ДСНС у Львівській області на планову перевірку пожежної безпеки.

Також вчора, 28 березня, Уряд вирішив провести масштабні перевірки громадських закладів України на стан пожежної безпеки, зокрема перевірку громадських закладів, шкіл, торгових центрів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *