ОСТАННІ НОВИНИ

Де у Львові сьогодні не буде води?

Вероніка Рой

|

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівводоканал» проводять заміну гідранта на вул. Окружній. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

У зв’язку з ремонтними роботами зі заміни гідранта на вул. Окружній, сьогодні, 22 лютого, з 10.30 год до 17.00 год призупинено водопостачання на вулицях: Копача, Окружна, Рівна, Проста, Суха, Багряного, Суха, Сулими, Кондукторська, Народна, Кравченко, Спокійна, Багряного, Терлецького, Медведецького, Канівська, частково Любінська і Городоцька та прилеглі до них вулиці.

Також, як повідомили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», ремонтні бригади підприємства ліквідовують витік води на вул. Липова Алея.

У зв’язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Липова Алея (парк «Снопківський»), сьогодні, 22 лютого, з 10.30 год до 15.00 год призупинено водопостачання на вулицях: Верхня Зелена, Дунайська, Дністерська, Луганська, Навроцького, Керченська, Вулецька, Півколо, Липова Алея, Вигін, Раковського, Жасминова, Орлина, Радість, Бузкова, Простора, Межова, Перелітна, Розвилиста, Слобідська, Надійна, Світанкова та прилеглі до них вулиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *