ОСТАННІ НОВИНИ

У яких школах Львова призупинили навчання. Перелік

Соломія Григор'єва

|

У зв’язку із великою кількістю хворих учнів  на грип та ГРВІ у 14 навчальних закладах Львова до понеділка призупинено навчання. Про це сьогодні, 7 лютого, під час брифінгу повідомила начальниця міського управління освіти Зоряна Довганик, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, до понеділка навчання припинено у школах №70, 24, 48, 55, 78, 7, 8, 24 ім. м. Конопницької, «Надія», Ліцей імені  Василя Стуса, початкова школа «Джерельце», «Тривіта», «Лідер», Львівський НВК  «Школа І ступеня-гімназія».

Ще сьогодні учні цих закладів були на навчанні, але у четвер-п`ятницю на уроки не підуть.

Загалом, за словами Зоряни Довганик, у Львові зараз є 21% хворих на грип та ГРВІ дітей. Посадовиця уточнила, що ця кількість є недостатньою, щоб запроваджувати карантин у Львові.

На запитання кореспондента Львівського порталу щодо кількості хворих у міських дитсадочках, З. Довганик відповіла, що там ситуація значно краща. Всього 2% малюків  хворіють на грип та ГРВІ.

Також Зоряна Довганик  зазначила, що школи, де призупинено навчання, будуть відпрацьовувати пропущені дні. Відпрацювання буде здійснюватися шляхом ущільнення навчання.

Раніше Львівський портал писав, що одна школа призупинила навчання через велику кількість захворілих учнів, а в школі-інтернаті Марії Покрови, що підпорядковується облраді,  до кінця тижня оголошено карантин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *