ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада просить Малехів виділити обіцяну землю біля Грибовицького полігону

Катерина Родак

|

Львівська міська рада надіслала чергове звернення Малехівській сільраді щодо виділення земельної ділянки під аварійні роботи на дамбі Грибовицького сміттєзвалища. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської мерії.

У мерії нагадали, що ще 2 лютого під час засідання обласної комісії ТЕБ і НС голова  Малехівської сільської ради зазначив, що вони готові надати в оренду ЛКП «Збиранка» земельну ділянку для реалізації проектів, пов’язаних з рекультивацією Грибовицького полігону.

«Під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 02.02.2018 року Вами було озвучено інформацію про готовність Малехівської сільської ради надати в оренду ЛКП «Збиранка» на період реалізації проектів, пов’язаних з рекультивацією полігону, земельну ділянку поблизу полігону ТПВ, на якій розташовані частина озер-збірників фільтрату та частина ТПВ, які зсунулись зі схилу.

Враховуючи наведене, звертаюсь до Вас з проханням офіційно підтвердити або спростувати інформацію», – йдеться у листі заступника міського голови Львова Сергія Бабака голові Малехівської сільської ради Володимиру Сеньковському.

Нагадаємо, офіційних листів до Малехівської сільської ради було надіслано понад 10. Перший такий лист було відправлено 07.06.2016 року з проханням надати дозвіл на розроблення детального плану території згідно з копією з генерального плану села Малехів.

Як відомо, сьогодні відбулось друге засідання обласної комісії ТЕБ і НС стосовно ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі.  За результатами засідання було вирішено провести на території Грибовицького сміттєзвалища експертизу проведених робіт з будівництва дамби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *