ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин планує за добу пробігти 200 кілометрів Стрийським парком, щоб здійснити свою мрію

Катерина Родак

|

Бігу Валенрій Шипунов збирається пробігти 200 кілометрів Стрийським парком, аби згодом потрапити на експедицію на собачих упряжках.

 

Як розповідає В. Шипунов, ідея такого челенджу прийшла до нього, коли він вирішив твердо взяти участь в експедиції.
«Наша подруга і колега Оксана знайшла подію яка називається Fjallraven Polar International Expedition. Це перехід на собачих упряжках маршруту в 300км на початку квітня 2018го року. Для того щоб взяти участь в цьому переході, треба або набрати найбільшу кількість голосів у своєму сегменті, або зацікавити жюрі (з кожного географічного сегменту обирають 2х людей). Не маючи особливого досвіду в рекламі та просуванні, і напевно не маючи достатньо нахабності щоб щодня просити всіх підряд проголосувати, я подумав що мої шанси на участь у цьому переході відверто низькі.


А тоді мені прийшла в голову думка “а якби мені дуже дуже треба було б потрапити на цю подію, просто кров з носу, що б я зробив?”. І це питання змінило мій хід думок, замість того щоб шукати причину чому слід перестати думати про цю подію, і чому у мене нічого не вийде, я почав думати про те як можна участь у цьому переході зробити реальністю», – розповідає він.

Ось так  з’явилася ідея бігати добу (24 години) по Стрийському парку, колом у 5км з ціллю подолати 200 км.

«Встановити в парку палатку та бочку для обігріву, пригощати людей чаєм та розповідати про кейс, роздавати стікери. Разом з тим, хочеться зняти відео про підготовку до цього челенджу (не спортивна підготовка, а власне організаційна), і про сам забіг»,  -каже чоловік.

Він запрошує всіх знайомих бігунів та й не тільки бігунів приєднатись і пробігти, хто скільки зможе.

«Мене дуже цікавлять процеси інновації, створення нових бізнесів, а найбільше – організація психіки та роботи мозку. З задоволенням обговорю ці теми, і будь-які інші протягом цього забігу з тими, хто захоче приєднатись. Основна ціль це скоріше здивувати таким челенджом жюрі, хоча також хочеться набрати більшу кількість голосів на голосуванні», – зазначає В. Шипунов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *