ОСТАННІ НОВИНИ

У багатостраждальної ведмедиці Христі виявили цироз печінки. Тварину ймовірно поїли алкоголем

Дарина Смеречанська

|

У ведмедиці Христі, яка мешкає у притулку «Домажир» ветеринари виявили цироз печінки. Тварину ймовірної поїли алкоголем. Про це повідомляє спільнота ведмежого притулку у Facebook.

«Минулого тижня наших ведмедиків оглянули ветеринари. Вони дослідили загальний стан їхнього здоров’я та взяли зразки для аналізів. Христі зняли ошийник, який лишив на її шиї рани. Також у неї були найдовші кігті, які ветеринари обрізали. Тож Христя нарешті може безболісно ставати на лапи.

Наразі стан здоров’я Христі найгірший. В неї сильний цироз печінки. Імовірно, що тварину поїли алкоголем. Тепер вона очікуватиме на рентген…», – зазначають у притулку.

Як відомо, у притулку «Домажир» уже декілька місяців живуть двоє ведмедів: Потап та Христя. Днями сюди на реабілітацію привезли Настю і Бодю. Також сюди планують перевезти і ведмедицю Машу з ресторану «Гуцульський двір».

Детальніше про ведмежий притулок читайте у матеріалі Львівського порталу «Вінні Пуху і не снилось. На Львівщині відкривають курорт для врятованих з «концтаборів» бурих ведмедів».

Фото: Домажир

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *