ОСТАННІ НОВИНИ

У жовтні львівським школярам безкоштовно показуватимуть фільми про лицарів

Вероніка Рой

|

До Дня захисника України в навчальних закладах Львова в рамках проекту «Школа лицарів» проведуть низку заходів. Про це сьогодні, 3 жовтня, під час прес-конференції розповіла начальник відділу промоції ЛМР Соломія Короненко, передає кореспондент Львівського порталу.

За її словами,  у жовтні у шести навчальних закладах Львова для учнів 9-х класів проводитимуть «нетипові уроки», де вчителями будуть учасники АТО.

«Цьогоріч ми проводимо проект «Школа лицарів» , де бійці АТО та волонтери проводитимуть «нетипові уроки» для школярів. Для учнів це буде несподіванка, вони приходитимуть на звичайні уроки, а учасники АТО будуть вчити їх самозахисту, спортивного орієнтування, історії та іконопису. Також українські захисники зможуть поділитися своїми внутрішніми переконаннями, розкажуть , чому вони брали участь в АТО. Ми сподіваємося, що ці уроки будуть цікавими для дутей і покажуть, що лицарі є серед нас», – розповіла Соломія Короненко.

Окрім цього вона додала, що протягом жовтня у мережі кінотеатрів «Планета кіно» для школярів пройде безкоштовний показ фільмів про лицарів.

«Для школярів у сучасних кінопалацах Львова протягом жовтня показуватимуть безкоштовно фільми режисера Тараса Химича: «Хроніка УПА» та «Легіон».  Переглядаючи фільми, діти зможуть побачити якісні українські документальні фільми, які зможуть показати дітям історію України та власного міста, а також побачити документальні інтерв’ю з реальними лицарями, на яких зможуть рівнятися», – зазначила начальник відділу промоції ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *