ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня захисника України білборди Львова прикрасять зображеннями лицарів

Вероніка Рой

|

У жовтні до Дня захисника України, 100-річчя Української революції 1917-21 та 75-річчя дня заснування УПА у Львові розпочинається  програма соціальної реклами «Львів – місто лицарів». Про це сьогодні, 3 жовтня, під час прес-конференції розповіла начальник відділу промоції ЛМР Соломія Короненко, передає кореспондент Львівського порталу.

За її словами, у жовтні на білбордах та сіті-лайтах Львова з’являться зображення трьох воїнів, які в історичній ретроспективі символізують лицарів міста.

«В жовтні ми відзначаємо День захисника України і цього року теж відзначаємо дві великі дати в історії України – 75 років від дня заснування УПА та 100-річчя подій Української революції. Саме тому на жовтень ми запланували програму соціальної реклами «Львів – місто лицарів». Ми зробили зображення трьох воїнів, які символізують лицарів міста. Зовсім скоро ці зображення будуть висіти на біл-бордах Львова. Трьома героями соціальної реклами стали Данило Галицький(його зобразив актор однойменного фільму Тараса Химича), ще одною постаттю став Голова крайового братства вояків ОУН-УПА Олесь Гуменюк, а третім героєм став воїн АТО Ростислав Покладок. Цією рекламою ми хочемо показати,  що Герої є серед нас», – розповіла вона.

Фото:  Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *