ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янина, який перебував у розшуку, спіймали на порушенні правил дорожнього руху

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали чоловіка, якого розшукували за крадіжку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, на вулиці Володимира Великого, патрульні зупинили автомобіль Daewoo Lanos, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з інспектором, чоловік підозріло себе поводив, а тому в патрульного виникла підозра, що чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Оскільки водій не мав при собі документів, його запросили у Франківський відділ поліції для встановлення особи.

У відділі з’ясували, що 30-річний мешканець Львова неодноразово притягувався за крадіжки, а на даний час перебуває у розшуку Галицьким відділом поліції за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Також чоловіку запропонували пройти перевірку на стан наркотичного сп’яніння, проте він відмовився.

Його доставили до Галицького відділу поліції та передали слідчим. На чоловіка склади протокол за повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння та постанову за їзду без документів. Справу про підозру у вчиненій крадіжці розглядають слідчі.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *