ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львів'янам презентують стратегію розвитку Сихова

Дарина Смеречанська

|

Завтра, 29 вересня, о 18.00 год в культурно-освітньому центрі ім. О. Довженка (пр. Червоної Калини, 81) відбудеться презентація напрацювань стратегії розвитку громади Сихова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У рамках проекту «План дій для зміцнення громади», який фінансується Посольством Великої Британії в Україні  в межах «Підтримка реформи децентралізації в Україні», який виконує Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» у співпраці з КУ Інститутом міста впродовж вересня, спільно з усіма зацікавленими сторонами було проведено декілька зустрічей та обговорень щодо створення конкретного плану дій для подальшого розвитку Сихова.

«Разом з представниками влади і громади ми аналізували історію та перспективи району, говорили про можливості та першочергові зміни на Сихові, про головних «акторів» у процесі перетворення громади. І на цьому етапі було створено документ, в якому визначено візію громади та зазначені пріоритетні проекти, що стануть практичним втіленням стратегії.

Тому, запрошуємо усіх долучитися на презентацію напрацювань щодо стратегії розвитку громади Сихова. Кожен зможе більше дізнатися про візію та головні напрямки розвитку Сихова на наступні 10 років», – розповідають в КУ «Інститут міста».

Більше інформації у підсумковому звіті  зустрічей за вересень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *