ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні оштрафували 200 водіїв за ігнорування дорожніх знаків

Юлія Шпак

|

Львівські патрульні оштрафували 200 водіїв за ігнорування нових знаків на Сихові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Нові знаки на Сихові, в районі вулиці Хуторівка після будівництва розв’язки, встановили на початку червня. Раніше можна було здійснювати розворот на односторонню дорогу зустрічного руху навпроти заправної станції. Внесли зміни в організацію дорожнього руху і розворот перенесли вище. Про зміни водіїв повідомили встановивши попереджувальні знаки і нові.

У червні патрульні не штрафували водіїв – дали час звикнути. Однак минуло понад 3 місяці, а водії систематично порушують. До патрульної поліції надходять звернення про водіїв-порушників саме на цій ділянці дороги. Патрульні щодня виносять близько 10 постанов. За два місяці орієнтовно 200 штрафів. Інспектори зазначають, що кількість порушників знижується в порівнянні з липнем та серпнем.

Шановні водії, будьте уважними і враховуйте дорожню обстановку, ігнорування знаків може призвести до ДТП! Дотримуйтеся правил дорожнього руху!

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *