ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській міській дитячій лікарні передали благодійну допомогу

Вероніка Рой

|

В рамках соціального проекту «Біокон для здоров’я жінки та дитини» МНВО «БІОКОН» передав міській дитячій клінічній лікарні, в якій за найсучаснішими технологіями лікують діток, медичне обладнання та засоби для догляду за шкірою немовлят. Загальна вартість благодійної допомоги склала близько 20 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, МНВО «БІОКОН» передав 5 електронних дитячих ваг, 4 пульсоксиметри, 2 інфузійні стійки та стетоскопи. А також – понад 200 одиниць засобів для догляду за шкірою дітей.

Зі слів головного лікаря міської дитячої клінічної лікарні Дмитра Квіта, таке обладнання і креми для догляду за шкірою дітей раннього віку є завжди потрібними, а бюджетних коштів не завжди вистачає на такі потреби.

Зазначимо, що в цьому році міська дитяча клінічна лікарня отримала благодійної допомоги на загальну суму близько 15 млн. грн. Зокрема, канадські меценати українського походження подарували лікарні нейрохірургічне обладнання, загальною вартістю понад 10 млн. грн. Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто» передав для лікарні УЗД-сканер експертного класу, вартістю 1,8 млн. грн., який дає змогу з високою точністю проводити діагностику, особливо в новонароджених та дітей раннього віку. Також БО Благодійний фонд «Відкриті очі» ІТ-компанії SoftServe придбала для лікарні обладнання для лікувальної гіпотермії новонароджених, вартістю понад 1 млн. грн. тощо.

Додамо, що в цьому році місто придбало для дитячої лікарні обладнання на суму близько 300 тис. грн. У 2016 році на покращення матеріально-технічної бази міської дитячої клінічної лікарні з міського бюджету інвестовано 7,5 млн. грн.; позабюджетних коштів – 550 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *