ОСТАННІ НОВИНИ

Фахівці досі не можуть визначити, чи стіни у будинку на Личаківській дійсно потріскали через ремонт дороги

Соломія Головіна

|

Експерти продовжують з’ясовувати, чи дійсно саме ремонтні роботи стали причиною потрісканих стін у будинку поблизу перехрестя Личаківська-Мечникова. Про це сьогодні, 26 вересня, під час брифінгу повідомив інженер міжнародної консалтингової компанії Egis П’єр Ів Тесьє, передає Львівський портал.

Як він пояснив, експерти вже подали свій звіт, але ніякого висновку там не було тому.

«Онур» призначив незалежного експерта і він вже надав перший звіт, але я ним не дуже задоволений, він недостатньо точний. Хочу знати, хто відповідальний за ті тріщини – чи «Онур» чи ні. Звісно, «Онур» не може відповідати за усі тріщини, які є в цьому будинку, оскільки він є старий…», – каже П’єр Ів Тесьє.

Тому, наступного тижня має бути готовий другий звіт.

«У попередньому звіті називають різні причини, але точно нічого не вказують: винен «Онур» чи ні. Якщо і цей звіт буде неякісним, то я проситиму третій», – зазначив П’єр Ів Тесьє.

Нагадаємо, що в кінці липня у львівських ЗМІ з’явилася інформація про те, що на фасаді одного з будинків з’явилися величезні тріщини через ремонт, який активно ведеться на Личаківській. Для перевірки цього факту призначили експертизу.

Фото: Гал-інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *