ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» прикордонники затримали двох турків-нелегалів

Юлія Шпак

|

Напередодні, на українсько-польському кордоні співробітники прикордонної служби затримали двох громадян Туреччини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Мешканці прикордоння бачили невідомих чоловіків, не слов’янської зовнішності, які з околиці села Шегині попрямували в бік державного кордону, про що повідомили дільничого інспектора прикордонної служби. Негайно було розпочато пошук незнайомців, розшукати і затримати яких вдалося за 1000 метрів від сусідньої Польщі. Ними виявилися двоє чоловіків, віком 28 та 23 років, громадяни Туреччини. Обидва напередодні легально прибули в Україну повітряним сполученням.

Чоловіків було затримано в адміністративному порядку, за спробу незаконного перетинання держаного кордону України відносно них складено протоколи про адміністративне правопорушення. Частиною 2 статті 204-1 КУпАП за дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (до 8500 гривень).

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *