ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові троє дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли нову сім'ю

Дарина Смеречанська

|

Сьогодні, 22 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про влаштування трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, на виховання та спільне проживання в дитячий будинок сімейного типу, до якого вже влаштовано п’ятеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Як зазначають у  прес-службі ЛМР, діти, які влаштовуються в дитячий будинок сімейного типу, є рідними братами та сестрою, і перебувають на первинному обліку у відділі у справах дітей Сихівської районної адміністрації Львівської міської ради як діти, позбавлені батьківського піклування.

Як зазначають у відділі «Служба у справах дітей» Львівської міської ради,  після знайомства з батьками-вихователями діти висловили бажання проживати у дитячому будинку сімейного типу.

Зазначимо, що у Львові функціонує чотири дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується  36 дітей, та 11 прийомних сімей, в яких виховується 16 дітей. Станом на 01.09.2017 у Львові на обліку перебуває 538 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з яких 490 дітей (91,1%) влаштовані в сімейні форми виховання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *