ОСТАННІ НОВИНИ

За ніч на Львівщині двоє п’яних водіїв вчинили ДТП

Юлія Шпак

|

Минулої ночі на Львівщині двоє п’яних водіїв вчинили ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 4 години ранку, на вулиці Замарстинівській, водій автомобіля Toyota Camry не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Патрульні виявили транспортний засіб та переконалися, що водій не отримав тілесних ушкоджень. Під час спілкування з винуватцем ДТП, інспектор відчув різкий запах алкоголю, а тому запропонував чоловіку пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Водій погодився, результат – 1.99 проміле. Це майже в 10 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка склали 2 протоколи: за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

В той самий час, неподалік с. Підбірці, патрульні отримали повідомлення про ДТП за участю автомобіля ВАЗ 21099. Інспектори прибули на місце та побачили вказаний транспортний засіб на узбіччі. В салоні автомобіля спав водій. Патрульні його розбудили та попросили розказати, що трапилося. Чоловік пояснив, що не впорався з керуванням, оскільки був дощ. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння водія показала результат – 1.07 проміле. На 43-річного чоловіка склали два протоколи: за нетверезу їзду та за створення ДТП.

Фото: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *